17-10-2012

Webfilm vernieuwd Kasteelpark Elsloo

De gemeente Stein investeert de komende jaren in vijf landschapsprojecten. Een van de landschapsprojecten, het vernieuwde kasteelpark Elsloo, is inmiddels afgerond. Een groen pareltje in de Maasvallei. Het resultaat mag er zijn.

Zondag 30 september jl. werd dit opnieuw ingerichte park in de Late Landschapsstijl, officieel geopend. De opening met en leuk programma voor jong en oud trok veel publiek. Een kleine 1.000 mensen bezochten die dag het park. Ook nu nog constateren omwonenden dat er meer mensen in het park vertoeven dan normaal en dat niet alleen in het weekend. Er is nu en webfilm over dit vernieuwde landschapspark gemaakt door de gemeente Stein. De oude charmes van weleer zijn terug gebracht. Beleef het park en bekijk het webfilmpje of neem er zelf eens een kijkje.  Stein...wil je zien! 
 
Bijdragen
De vernieuwing van het park is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Regiofonds Westelijke Mijnstreek, de provincie Limburg, Platteland in Uitvoering en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, NV Theodora, Stichting Beheer Sponsorgelden Landgoed Elsloo, IKL en kasteelpark, ANWB (natuur- en erfgoedprijs 2011) en Gemeente Stein.